english | italiano | català | português | castellano

  actualitat
  agenda

agenda

trieu:

< octubre 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

afegir activitat


Seu Social

Pzza Rondanini, 52 - 080186 ROMA (ITALIA)

Secretaría General

Av. Mistral 20bis - 08015 BARCELONA (CATALUNYA)

info@eurofepp.eu  www.eurofep

INICI > FEPP > Qui som?

anterior

Què és la FEPP?

Benvingut a la web de la Federació Europea de Profesionals de la Pedagogia

La FEPP integra les diferents associacions i col·legis professionals dels països de la Unió Europea, els membres de la qual són titulats en Pedagogia o Ciències de l'Educació, segons legislació i normativa dels Estats membres. 


La FEPP integra les diferents associacions i col·legis professionals dels països membres de la Unió Europea, els membres de la qual són titulats en Pedagogia o Ciències de l'Educació, d'acord amb la normativa i legislació dels Estats membres. També, poden adherir-se de forma individual professionals de la pedagogia que posseeixin la titulació i s'hagin vinculat prèviament a una de les entitats membres de la FEPP.


La FEPP fou una iniciativa que va sorgir del procés de convergència i homologació dels títols universitaris de l'Espai Europeu d'Educació Superior i de la lliure circulació dels profesionals, que es va iniciar amb el procés de Bolonya. Es basa en la creença de què els professionals de la pedagogia poden aportar al món de l'educació una millora de la dimensió educativa al voltant de la idea de la integració europea com a factor de desenvolupament socioeducatiu de pobles i cultures diverses, i també com una oportunitat per al desenvolupament de la "ciutadania europea" i " ciutadania mundial".


Entre els objectius de la FEPP, està la defensa de la dignitat i els interessos dels professionals de la pedagogia i garantir la bona praxi professional; unir i representar els interessos generals dels professionals de la pedagogia davant les administracions de la Unió Europea per garantir que l'activitat dels professionals de la pedagogia està adreçada i/o orientada als interessos dels ciutadans dels països membres de la Unió Europea; augmentar el coneixement i entesa mútua dels professionals de la pedagogia.


Data de publicació: 30/10/2007

Fédération Européenne des Professionnels de la Pédagogie

informació general - avís legal