english | italiano | català | português | castellano

  actualitat
  agenda

agenda

trieu:

< setembre 2019 >
dl dm dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

afegir activitat


Seu Social

Pzza Rondanini, 52 - 080186 ROMA (ITALIA)

Secretaría General

Av. Mistral 20bis - 08015 BARCELONA (CATALUNYA)

info@eurofepp.eu  www.eurofep

INICI >

anterior

Avís legal

Aquest lloc web sol·licita dades de caràcter personal: nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, etc., per a poder-nos posar en contacte després d'una petició d'informació per part del propi usuari.

La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es demanen, així com la implementació de mesures de tipus tècnic i organitzatiu que asseguren la seguretat d'aquestes dades.

Els continguts d'aquest web, dels que la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia tingui l'autoria, es poden reproduir sempre que se citi la font i es doni un enllaç a la pàgina que els conté. Està prohibit l'ús dels continguts que siguin propietat de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia per a finalitats o mitjans publicitaris, promocionals i/o comercials.

Al web poden aparèixer enllaços a altres webs dels que la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia no es responsabilitza del contingut ni de les polítiques de privacitat d'aquests.

La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia  no serà responsable de danys, costos, pèrdues i imprevistos que puguin produir-se per accedir a aquest web.


Federació Europea de Professionals de la Pedagogia


Fédération Européenne des Professionnels de la Pédagogie

informació general - avís legal