english | italiano | català | português | castellano

  actualitat
  agenda

agenda

trieu:

< octubre 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

afegir activitat


Seu Social

Pzza Rondanini, 52 - 080186 ROMA (ITALIA)

Secretaría General

Av. Mistral 20bis - 08015 BARCELONA (CATALUNYA)

info@eurofepp.eu  www.eurofep

INICI > ACTIVITAT > Relacions Institucionals

anterior

FEPP – Trobada 2013 a Palma

La FEPP ha celebrat una nova trobada acollida per COPPIB a Palma de Mallorca, amb una intensa agenda ha participat a les XI Jornades Psicopedagògiques: Pedagogia 2020, on Gianfranco de Lorenzo ha fet una conferència advocant per la no fragmentació de la pedagogia.


La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP) ha celebrat una nova trobada: ANALCE, ANPE, COPEC i COPYPCV, han estat acollits per COPPIB a Palma de Mallorca, en el marc de les XI Jornades Psicopedagògiques: Pedagogia 2020, organitzades pel COPPIB amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, el 14 i 15 de novembre.

 

Amb una intensa agenda, la FEPP, ha participat en les Jornades Pedagogia 2020 fent públics dos treballs que està desenvolupant: Estudi del Perfil del Pedagog/a al Sud d’Europa, presentat per la seva directora M. Concepció Torres i Sabaté, secretària del COPEC, i la proposta Sistema d’Acreditació DPC de la Formació Contínua, Experiència i Especialització Professional,  presentat per Mariano R. Sbert Balaguer, responsable del grup de Pedagogia Laboral del COPPIB. Dos projectes de gran importància per la pedagogia europea que col·laborarà a la seva projecció i identitat professional.  

 

La conferència pronunciada per Gianfranco de Lorenzo, president de la FEPP, presentat per Patricia Figueiredo, presidenta d’ANALCE, feu èmfasi en la necessitat de no fragmentar la pedagogia per a conservar la seva identitat professional en un escenari globalitzador on predomina la incertesa i la indeterminació... 

 

“És possible recompondre la fragmentació individualista i evidenciar els possibles camins de la veritable continuïtat educativa? La qüestió es resol amb un compromís: en el context cultural contemporani és urgent  preguntar-se com activar les millors condicions per garantir la unitat del fet educatiu.”

“Pluralitat i pluralisme en el món de la pedagogia són alhora, en l'actualitat, un fet històric irrefutable i, al mateix temps, un valor indiscutible a salvaguardar per al futur, però han d'estar casats, constantment, amb la recerca de diàleg i la recerca de la màxima unitat possible (...)”

 

La cloenda de les jornades PEDAGOGIA 2020, d’alt contingut pedagògic, ha comptat amb un dinar ofert pel Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears als ponents i a les delegacions de la FEPP, al bell mig de Palma de Mallorca. 

 

Seguint amb la logística impecable per part del COPPIB, a la tarda s’ha celebrat la reunió del Comitè Directiu de la FEPP per rendir comptes a l’Assemblea que s’ha celebrat tot seguit amb la incorporació dels representants de la FEPP i els seus acompanyants convidats pel president Gianfranco de Lorenzo.

 

Pep Quetglas, president del COPPIB amfitrió de la trobada, ha obert la VII Assemblea de la FEPP, donant la benvinguda als assistents i manifestant que pel COPPIB és un privilegi comptar amb la presència de Portugal, Itàlia, Catalunya i València a les seves contrades, recordant que el 2008 també, amb motiu de les X Jornades Psicopedagògiques, la FEPP fou presentada a Palma de Mallorca. En l’Assemblea s’ha valorat la feina feta fins al moment i es marca l’agenda del proper any: Publicar l’Estudi del Perfil del Pedagog/a al sud d’Europa en anglès i prosseguir amb el treball sobre l’Acreditació DCP, projectes que han d’estar finalitzats en la propera trobada el desembre del 2014 a Porto, Portugal, convidats per Patricia Figueiredo, presidenta de l'Associação Nacional de Licenciad@s em Ciências da Educação de Portugal

 

Data de publicació: 16/11/2013

Fédération Européenne des Professionnels de la Pédagogie

informació general - avís legal