english | italiano | català | português | castellano

  actualitat
  agenda

agenda

trieu:

< octubre 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

afegir activitat


Seu Social

Pzza Rondanini, 52 - 080186 ROMA (ITALIA)

Secretaría General

Av. Mistral 20bis - 08015 BARCELONA (CATALUNYA)

info@eurofepp.eu  www.eurofep

INICI > ACTIVITAT > Estudi Perfil Pedagog/a

anterior

Estudi del Perfil del Pedagog/a a Europa

La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP) porta a terme un estudi sobre el perfil professional del pedagog/a al sud d'Europa, projectat pel Dr. Company, el seu 1r president, qui amb el Dr. Rulli, foren els principals impulsors de la FEPP.


Estudi d'Investigació: 

Estat de l'art sobre la situació dels Pedagogs/gues al Sud d'Europa: Estudi del perfil professional del pedagog/a

 

La FEPP és un organisme amb entitat jurídica pròpia, els objectius de la qual és projectar i impulsar la pedagogia a nivell europeu i internacional, dins de les seves prioritats, està l'elaboració d'un estudi per conèixer i identificar els perfils dels professionals de la pedagogia dels països membres, les seves competències i les seves funcions, dibuixant així el perfil del pedagog/a a Europa.

En aquest projecte es vol retre homenatge als qui foren els principals impulsors de la FEPP: Doctor Frederic Joan Company i Franquesa, 1r president de la FEPP i impulsor d'aquest estudi i, al Doctor Giusseppe Rulli, que fou president de l'Associacione Nazionale dei Pedagogisti.

El disseny i memòria del projecte d'investigació fou presentat al Comitè de Direcció de la FEPP, a Óbidos (Portugal) el 19 d'abril de 2008, incorporant les suggerències i observacions com implicar les universitats dels països membres de la FEPP, nomenar el director/a del projecte i concretar el mostreig de la investigació a titulats i titulades vinculats a les entitats de la FEPP.

En la reunió del Comitè de Direcció del 26 de novembre de 2009, a Barcelona (Catalunya), queda de manifest que la manca de pressupost ha impedit iniciar la investigació, i al Comitè de Direcció del 25 de novembre de 2011, a Barcelona (Catalunya), s'adjudica al projecte una dotació econòmica amb càrrec al pressupost de la FEPP del 2012 per posar en marxa la primera fase.

L'estudi d'investigació comença a desenvolupar-se el 2012, liderat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, sota la direcció de la Doctora M. Concepció Torres Sabaté, amb el següent equip:


Responsable de la investigació: Comitè de Direcció de la FEPP

Col·legi de Pedagogs de Catalunya (Catalunya)

M. Concepció Torres Sabaté

Direcció

Rosa Rodríguez Gascons

Coordinació

Victòria Gómez Serés

Equip

Victòria Rodríguez Castan

Equip

Aina Flores Hidalgo

Becària

Jordi Riera i Romaní

Comitè Científic

Josep Maria Elias i Costa

Associazione Nazionale dei Pedagogisti Italiani (Itàlia)

Gianfranco de Lorenzo

Maria Angela Grassi

Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears (Illes Balears)

Pep Quetglas Mas

Paquita Luque

Associação Nacional de Licenciad@s em Ciências da Educação de Portugal (Portugal)

Patricia Figueiredo

Miriam Cordeiro

Colegio Oficial de Pedagogos y Psicopedagogos de la Comunidad de Valencia (València)

Enrique Castillejos

Aurelio González
Projecte de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia.

Aprovat pel Comitè de Direcció a Óbidos (Portugal) el 19 d'abril de 2008 i actualitzat a les reunions del Comitè de Direcció a Barcelona (Catalunya) del 26 de novembre de 2009 i del 25 de novembre de 2011.  

La seva reproducció està restringida a les entitats de la FEPP, la qual ostenta la propietat intel·lectual. Per a qualsevol menció a les dades i/o resultats del present estudi caldrà esmentar expressament que es tracta d'una investigació de la FEPP i s'haurà de citar l'equip investigador.Data de publicació: 25/11/2011

Fédération Européenne des Professionnels de la Pédagogie

informació general - avís legal