english | italiano | català | português | castellano

  actualitat
  agenda

agenda

trieu:

< setembre 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

afegir activitat


Seu Social

Pzza Rondanini, 52 - 080186 ROMA (ITALIA)

Secretaría General

Av. Mistral 20bis - 08015 BARCELONA (CATALUNYA)

info@eurofepp.eu  www.eurofep

INICI > ACTIVITAT > Relacions Institucionals

anterior

FEPP convidada d'honor a Roma

La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP) convidada en el 20è aniversari d'ANPE, a Roma, trobada que va servir per celebrar la IV Assemblea que va comptar amb la presència de Roberta Angelilli, vicepresidenta del Parlament Europeo.


La FEPP fou convidada els dies 8 i 9 de juliol de 2010, acollida per l’Associazione Nazionale dei Pedagogisti Italiani (ANPE), en la celebració del seu 20è aniversari com a associació professional de pedagogia d’Itàlia. 


En la trobada es va celebrar la IV Assemblea, donant la benvinguda al Colegio Oficial de Pedagogos y Psicopedagogs de la Comunidad Valenciana, passant la FEPP a tenir 5 entitats representants de la pedagogia professional de tres Estats de la Comunitat Europea: Espanya (Catalunya, Illes Balears i València), Itàlia i Portugal. Actualment s’ha establert contactes amb l’BHP BUNDESGESCHÄFTSSTELLE, associació professional de pedagogia terapèutica d'Alemanya, per a tractar sobre la seva incorporació a la Federació.


Seguint amb la política de fer les Assembles obertes, igual que la celebrada a Barcelona, la IV Assemblea va comptar amb la presència, com a convidats, dels presidents regionals d’ANPE i membres del seu Consell Directiu Nacional.

 

A l'Assemblea es va ratificar el canvi de vicepresidenta a la persona de CATARINA CARVALHO, de l’Associação Nacional de Licenciad@s em Ciências da Educação de Portugal (ANALCE), qui venia assumint aquesta representació, des de la II Assemblea, per manca de disponibilitat d’INÉS COELHO, qui tenia el nomenament del càrrec.

 

Es va aprovar el Reglament Intern de la FEPP, un cop legalitzats els Estatuts el 2009, que permetrà una major operativitat als òrgans executius, d'aquest reglament es destaca la incorporació de la figura de FEDERAT/FEDERADA dels associats/des i col·legiats/des de les entitats membres de la FEPP, quedant regulada la lliure circulació dels pedagogs/gues i psicopedagogs/gues federats, els quals podran gaudir dels serveis i participar en les activitats de les entitats membres de la FEPP quan es trobin desplaçats per motius d’estudis o treball.


Roberta Angelilli, Vicepresidenta del Parlament Europeu, va tancar la IV Assemblea, a qui el president Gianfranco de Lorenzo, va demanar suport als projectes i reptes que té previst endegar en el seu camí cap a la consolidació.  L’eurodiputada, Angelilli, va felicitar la FEPP per la feina feta des de la seva creació i per les iniciatives presentades, comprometent-se a donar tot el suport que, a nivell tècnic i polític, estigués a la seva mà. 


Data de publicació: 10/7/2010

Fédération Européenne des Professionnels de la Pédagogie

informació general - avís legal