english | italiano | català | português | castellano

  actualitat
  agenda

agenda

trieu:

< setembre 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

afegir activitat


Seu Social

Pzza Rondanini, 52 - 080186 ROMA (ITALIA)

Secretaría General

Av. Mistral 20bis - 08015 BARCELONA (CATALUNYA)

info@eurofepp.eu  www.eurofep

INICI > ACTIVITAT > Relacions Institucionals

anterior

FEPP - Trobada 2012 a Barcelona

La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP) celebra la seva trobada anual, on es presenta la 1a Fase de l'Estudi del Perfil Professional del Pedagog/a a Europa, i la proposta d'Acreditació Professional a nivell europeu.

La FEPP, es reuneix a Barcelona, acollida pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, on la FEPP té la Secretaria General. 

ANALCE (Portugal), ANPE (Itàlia), COPYPCM (València), COPPIB (Illes Balears) i COPEC (Catalunya), comencen la seva Jornada de Treball amb el Comitè Directiu i la presentació de la Primera Fase de l’Estudi del Perfil professional del Pedagog/a a Europa, a càrrec de la directora del projecte, M. Concepció Torres, secretària de la junta de govern del COPEC. 

En la presentació es destaca el procés metodològic dut a terme, que arrenca amb l'aprovació el 18/4/2008 a Òbidos i la seva actualització el 25/11/2011 a Barcelona, moment en què s'inicia la primera fase “Recollida de dades, instrument de justificació del qüestionari”. Plantejat amb una estructura basada en 3 blocs: Dades Personals, Dades Formatives i Dades Professionals, a partir de les quals es formulen els objectius de les dades a obtenir, validant el qüestionari amb 15 experts/es pedagogs/gues exercents de diferent especialitats, per la seva presentació al Consell Científic. En la presentació es determina la mostra i es planifica la segona i última fase del projecte per a la seva presentació en societat en la propera trobada de la FEPP prevista en Mallorca a finals d’any.

En la trobada, també, es presentà la nova versió de la web de la FEPP, desactivada des del mes de juny per la seva reestructuració i funcionalitat, la web disposa dels 4 idiomes de les entitats representades amb la incorporació de l'anglès com a llengua vehicular amb la resta d'Europa i com a carta de presentació de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia.

En la Jornada de Treball es presenta, també, una nova proposta pel desenvolupament d'una ACREDITACIÓ PROFESSIONAL EUROPEA del pedagog/a i, psicopedagog/a en el cas de l’Estat espanyol, proposta liderada pel Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears.

És una trobada molt intensa amb un calendari de treball molt atapeït que conclou, com no podia ser d'una altra forma, amb el Sopar Institucional de la FEPP.


Data de publicació: 21/1/2013

Fédération Européenne des Professionnels de la Pédagogie

informació general - avís legal